Les entrades relacionades amb NTICEDU les trobaràs a la pestanya ASSIGNATURA

DE QUÈ VA, AQUEST BLOG?

Escolta visitant, inicialment no ha estat més que un exercici pràctic per a l'assignatura de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l'Educació (NTICEDU), dins el recorregut acadèmic de Psicopedagogia que estic cursant a la UOC, Ara bé, per què no aprofitar per aprendre experimentant una part de les noves possibilitats que ens ofereix la Web 2.0? Doncs som-hi: fem alguns exercicis que ens permetin obrir nous canals d'interactivitat entre aquells que ens anem trobant per l'espai virtual. Què n'espero? Aprendre, compartir el poc que sé, beure'm el molt que en saben els i les altres, de manera que encara que només sigui de manera molt i molt humil, generar nou coneixement plegats. De pas, potser compartir amb aquells i aquelles que em visiteu en aquest raconet, una mica de mi i d'allò que conec i estimo.
Sigeu benvinguts i benvingudes!

LLISTAT DE BLOGS

dilluns, 9 de març del 2009

Estic fent jo també, com molts i moltes de vosaltres un llistat amb els blogs de l'assignatura. No els he vist tots, de manera que segurament algú o alguna ja haurà fet el mateix en un desplegable com en el que jo he posat en la columna de l'esquerra.

Penso que he posat tots els que hi ha fins al moment. Ja ho aniré revisant o aviseu-me en cas que trobeu mancances en el llistat ja que no és la voluntat.

Disculpeu que hagi possat tant gadgets i en moltes ocasions semblant, com ara en el cas d'enllaços a altres adreces o blogs, però m'ha semblat interessant experimentar amb diferents possibilitats de presentació.

4 comentaris:

Pep Andreu ha dit...

Ostres Joan, és una currada això.
La veritat és que m'agrada molt aquesta presentació.
Res més, felicitar-te
Pep Andreu

Elisabet Urrutia ha dit...

Hola Joan, a mi també m'ha agradat molt el teu blog, quina gran feinada, sembla que domines el tema, oi?
També felicitar-te, molt bona feina.

Joan Martínez ha dit...

Gràcies pels comentaris favorables. Bona part dels gadgets que he posat han estat inspirat per coses que he vist a els vostres blogs. No domino gens el tema blogs, aquest és el primer de propi i només vaig encetar fa un mes un al meu centre. Vaig aprenent construint-lo, com tots i totes, i cercant a internet gadgets per incorpora-los a la plantilla html del meu. Felicitats a tots i totes pels vostres blogs.

Anònim ha dit...

joan,
dir-te que m'agrada molt el teu bloc!!!

Publica un comentari a l'entrada