Les entrades relacionades amb NTICEDU les trobaràs a la pestanya ASSIGNATURA

DE QUÈ VA, AQUEST BLOG?

Escolta visitant, inicialment no ha estat més que un exercici pràctic per a l'assignatura de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l'Educació (NTICEDU), dins el recorregut acadèmic de Psicopedagogia que estic cursant a la UOC, Ara bé, per què no aprofitar per aprendre experimentant una part de les noves possibilitats que ens ofereix la Web 2.0? Doncs som-hi: fem alguns exercicis que ens permetin obrir nous canals d'interactivitat entre aquells que ens anem trobant per l'espai virtual. Què n'espero? Aprendre, compartir el poc que sé, beure'm el molt que en saben els i les altres, de manera que encara que només sigui de manera molt i molt humil, generar nou coneixement plegats. De pas, potser compartir amb aquells i aquelles que em visiteu en aquest raconet, una mica de mi i d'allò que conec i estimo.
Sigeu benvinguts i benvingudes!

INSERTAR ARXIUS

dimecres, 1 d’abril del 2009

La intenció d'aquesta entrada no és altra que la d'experimentar amb la possibilitat de pujar arxius word, power point o excel al blog. Per tal de realitzar la prova he utilitzat el document de l'avaluació inicial de l'assignatura.

El mecanisme per fer-ho és tant senzill com registrar-se a scribd
Cal pitjat el botó “Upload” i seleccionar l'arxiu que volem pujar, ja sigui els que he comentat o pdf i docx.
Posteriorment podem classificar el document i afegir els comentaris
Cal no marcar la casella que el converteix en privat, de manera que aquest procediment només el podem utilitzar amb documents propis que poguem fer públis o aquells als quals estiguem autoritzats.
Copiem l'embed code i l'enganxem en l'edició HTML de l'entrada del nostre blog on el volem incrustar.
MARTINEZ_ABELLAN_Joan_PAC1.3_mapa


Imprimir

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada