Les entrades relacionades amb NTICEDU les trobaràs a la pestanya ASSIGNATURA

DE QUÈ VA, AQUEST BLOG?

Escolta visitant, inicialment no ha estat més que un exercici pràctic per a l'assignatura de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l'Educació (NTICEDU), dins el recorregut acadèmic de Psicopedagogia que estic cursant a la UOC, Ara bé, per què no aprofitar per aprendre experimentant una part de les noves possibilitats que ens ofereix la Web 2.0? Doncs som-hi: fem alguns exercicis que ens permetin obrir nous canals d'interactivitat entre aquells que ens anem trobant per l'espai virtual. Què n'espero? Aprendre, compartir el poc que sé, beure'm el molt que en saben els i les altres, de manera que encara que només sigui de manera molt i molt humil, generar nou coneixement plegats. De pas, potser compartir amb aquells i aquelles que em visiteu en aquest raconet, una mica de mi i d'allò que conec i estimo.
Sigeu benvinguts i benvingudes!

LA CREATIVITAT

divendres, 5 de febrer de 2010

Suposo que aquestes alçades tots i totes coneixeu molt bé el video que us presento a continuació.
De totes maneres, considero que és una conferència d'aquelles que en resulten imprescindibles per a tots i totes aquells i aquelles que tenim un interès especial per l'educació.
Cal, inicialment, donar les gràcies a les persones que han fet possible amb el seu esforç el subtitular al castellà aquest video.
Igualment, dono les gràcies a Aníbal de la Torre per recordar-me en el seu magnific blog la importància de recuperar i mantenir aquelles aportacions que, malgrat ja no resultar massa originals, resulten fonamentals.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada