Les entrades relacionades amb NTICEDU les trobaràs a la pestanya ASSIGNATURA

DE QUÈ VA, AQUEST BLOG?

Escolta visitant, inicialment no ha estat més que un exercici pràctic per a l'assignatura de Noves Tecnologies de la Informació i la Comunicació a l'Educació (NTICEDU), dins el recorregut acadèmic de Psicopedagogia que estic cursant a la UOC, Ara bé, per què no aprofitar per aprendre experimentant una part de les noves possibilitats que ens ofereix la Web 2.0? Doncs som-hi: fem alguns exercicis que ens permetin obrir nous canals d'interactivitat entre aquells que ens anem trobant per l'espai virtual. Què n'espero? Aprendre, compartir el poc que sé, beure'm el molt que en saben els i les altres, de manera que encara que només sigui de manera molt i molt humil, generar nou coneixement plegats. De pas, potser compartir amb aquells i aquelles que em visiteu en aquest raconet, una mica de mi i d'allò que conec i estimo.
Sigeu benvinguts i benvingudes!

CREAR HISTÒRIES VISUALS

dimarts, 19 de maig del 2009

Vuvox ens permet generar narracions multimèdia, alhora que ens possibilita compartir-les. Podem pujar imatges dels nostres arxius o bé de les allotjades a Flickr i Picassa.

En cadascuna de les imatges podem insertar música, text o qualsevol altra arxiu sonor, com ara explicacions didàctiques de les fotografies o una narració.

Hi ha dos modus diferents de crear presentacions: en el modus express trobem moltes possibilitats de presentació predefinides i el mateix programa ens crea la presentació amb les fotografies pujades i les opcions escollides, mentre en el modus collage podem posar so i títols.

Al finalitzar la presentació ens permet compartir-ho de diverses maneres: correu, link en el blog embeure'l en el blog.

Penso que té moltes possibilitats en activitats educatives, especialment en tasques de caire col.laboratiu en el qual podem fer un muntatge a partir delmaterial gràfic que cerquin en relació a un tema, fet durant una sortida o una visita,...

A continuació us presento una mostra ràpida que he fet per exemplificar-ho.




Una possibilitat diferent ens la proporciona Bubble Share. Les opcions, en aquest cas, són diferents. Aquí en teniu un exemple:
BubbleShare: Share photos - Find great Clip Art Images.

O bé la següent:
BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada